Нашият принцип на социална устойчивост е да оставим добър спомен на нашите потребители, но без да афектираме тяхното здраве, животните или околната среда. За нас прозрачността е ясна и директна. Това oзначава социалната отговорност за нас.


Здраве за потребителите

Грижата за нещата, които обичаме най-много, най-често носи рискове и жертви. Решихме да минимизираме тези рискове, като предлагаме екологични и съвместими с кожата продукти. Ние внимателно подбираме растенията и минералния произход на съставките ни, които да са много по-малко токсични за здравето и домовете на тези, които използват нашите продукти.

Алергиите и раздразненията могат да бъдат причинени от почти всяка съставка, естествена или синтетична, по съвсем субективен начин. Реакцията се причинява от алерген, вид антиген, който предизвиква отрицателна реакция в имунната система на някои хора. Всяка съставка може да бъде алерген, от лешник до някои видове аромати. За да бъдем положителни, нашите продукти могат да бъдат тествани за тяхната хипоалергичност, съвместимост с кожата и спазване на безопасен праг за тежки метали като никел, хром и кобалт.

Научете повече за нашите принципи за устойчивост

Log in with your credentials

Forgot your details?